Σύσφιξη – Αντιγήρανση με Ραδιοσυχνότητες

Η γήρανση στο πρόσωπο εκδηλώνεται κυρίως με χαλάρωση, λεπτές ή βαθύτερες ρυτίδες, λέπτυνση της επιδερμίδας λόγω ατροφίας του κολλαγόνου, καταστροφή των ελαστικών ινών του χορίου, φωτογήρανση και δυσχρωμικές αλλοιώσεις.

Η φυσική γήρανση, η ηλιακή έκθεση, ο τρόπος ζωής (διατροφικές συνήθειες, κάπνισμα και αλκοόλ), η κληρονομικότητα και οι ορμονικές μεταβολές συμβάλλουν στην επιδείνωση των παραπάνω δερματικών βλαβών.

Με το Syneron Laser επιτυγχάνεται μια εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη ανανέωση του δέρματος ( Lifting χωρίς νυστέρι ),  που  προσφέρει γρήγορη ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου Syneron Laser, καταπολεμά ταυτόχρονα τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες, ενώ χαρίζει στο πρόσωπο ζωντάνια και λάμψη, επαναφέροντας τη νεανική του όψη.

Το Syneron Laser αποτελεί τη νέα γενιά των laser για ανάπλαση και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Θεραπεύει με ακρίβεια τις περιοχές του δέρματος χρησιμοποιώντας ακτίνες λέιζερ, οι οποίες διεισδύουν και κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα, προκαλώντας εκ νέου παραγωγή καινούριου κολλαγόνου.

Με αυτή τη μέθοδο εξαλείφονται τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του κατεστραμμένου δέρματος  και επιτυγχάνεται η ταχεία ανάπλαση και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

H  Ανάπλαση Προσώπου με Syneron Laser δεν προκαλεί πόνο, αιματώματα και μελανιές, και δε απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.

H θεραπεία ανάπλασης με Syneron Laser μπορεί να συνδυαστεί για άριστα αποτελέσματα με botoxεμφυτεύματα υαλουρονικού οξέοςνήματα PDO και μεσοθεραπείες.