ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Ποια είναι τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα που εμφανίζονται στην περιοχή των βραχιόνων;

Ουσιαστικά δύο είναι τα προβλήματα αυτά και μπορούν να εμφανιστούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό. Το πρώτο αφορά στην υπερτροφία του υποδόριου λίπους στους βραχίονες που εμφανίζεται με την αύξηση του σωματικού βάρους και το δεύτερο στη χαλάρωση της περιοχής που εμφανίζεται κυρίως σε μεγαλύτερες ηλικίες ή μετά από απότομη απώλεια κιλών.
Το δέρμα μετά από μεγάλες αυξομειώσεις βάρους χάνει την ελαστικότητά του και δεν επανέρχεται στην προηγούμενη κατάστασή του. Έτσι, γίνεται επιτακτική ανάγκη να υποβληθεί κάνεις σε βραχιονοπλαστική (πλαστική μπρατσων) εφόσον θέλει να αποκτήσει νεανικό σχήμα στα μπράτσα του.

Γυναίκες με εκτεταμένη χαλάρωση δέρματος.

Στην περίπτωση αυτή η αφαίρεση του χαλαρού και πεσμένου δέρματος γίνεται με μια τομή στο εσωτερικό τμήμα του βραχίονα. Μέσω της τομής αυτής αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λιπώδους ιστού.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένα πιο νεανικό και σφικτό μπράτσο.
Η ουλή μετά από καιρό ξεφτίζει και παράλληλα σε λίγο διάστημα με τη χρήση ειδικών αλοιφών και φύλλων σιλικόνης, απαλύνονται σε τέτοιο βαθμό που δεν αποτελεί πρόβλημα.
Από την επόμενη κιόλας ημέρα η ασθενής μπορεί να εξυπηρετηθεί στην καθημερινότητα της. Υπάρχει ένα ελαφρύ οίδημα το οποίο υποχωρεί σε 10-15 ημέρες.

ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ