Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος

Eporex  –  Η πιο επαναστατική Τεχνολογία μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας στην Ιατρική Αισθητική !

 

Η τεχνολογία Eporex είναι ένα νέο σύστημα εφαρμογής μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες και χωρίς πόνο.

Αποτελεί την  επανάσταση στην ιατρική αισθητική, αφού χωρίς κανένα πόνο επιτυγχάνει άμεσα και ομοιόμορφα αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα όσο αναφορά τις ρυτίδες, την ανάπλαση,  την σύσφιξη, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Eporex – Η τεχνολογία που αναδιαμορφώνει το σώμα σας !

Το Eporex είναι ο απόλυτος συνδυασμός εξελιγμένης ιατρικής αισθητικής και σύγχρονης τεχνολογίας στις υπηρεσίες της ομορφιάς.

Με την θεραπεία Eporex, επιτυγχάνεται  μέσω μιας καινοτόμου μεθόδου ενεργής μοριακής διαδερμικής μεταφοράς ουσιών που ονομάζεται Isophoresis, η σταθερή και η μεγαλύτερη διείσδυση των θεραπευτικών ουσιών στους ιστούς σε διαφορετικά βάθη, εξασφαλίζοντας την  ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Οι θεραπευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να διεισδύσουν στα βαθύτερα σημεία των ιστών, επιλέγονται από τον πλαστικό χειρουργό ανάλογα με το  πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ενδιαφερόμενη και το αποτέλεσμα που πρέπει να επιτευχθεί.

Τέτοιες ουσίες περιέχουν φυτικά συστατικά, βιταμίνες, κολλαγόνο, ιχνοστοιχεία, υαλουρανικό οξύ, μέταλλα, καφεΐνη, αμινοξέα και συνδυάζουν  λιποδιαλυτικές, αγγειοτονοτικές και συσφικτικές ιδιότητες.

Η τεχνολογία Eporex είναι η απόλυτη λύση στις μη ενέσιμες θεραπείες για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο σώμα όπως ραγάδες, η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η χαλάρωση.

Έτσι με την τεχνολογία Eporex, μπορούμε να απολαμβάνουμε μα ασφάλεια όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο και χωρίς πρόκληση εκχυμώσεων.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 με 40 λεπτά και η ενδιαφερόμενη μπορεί άμεσα να συνεχίσει τις δραστηριότητες της, αφού δε απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. 

Η τεχνολογία Eporex είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς θεραπευτικών ουσιών στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, έως 10cm στο σώμα και 2cm στο πρόσωπο.

Είναι βασισμένο σε αναγνωρισμένες κλινικές μελέτες και έρευνες και αποδειγμένα διορθώνει την χαλάρωση, αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, χαρίζοντας ένα νεανικό σφριγηλό σώμα.

Η Medical Excess σας δίνει την δυνατότητα να αναδιαμορφώσετε το προφίλ του σώματος σας με μη Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Σώματος Eporex,

σε ελκυστικά πακέτα θεραπειών για να χαίρεστε ένα αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα!