Αύξηση Χειλιών & Βελτίωση σχήματος Στόματος

Τα χείλη είναι το σημείο, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην αισθητική του προσώπου.

Αποτελούν το κεντρικό σημείο στην εικόνα ενός προσώπου και μάλιστα είναι αυτά  που τραβούν την προσοχή του συνομιλητή.

Για τις γυναίκες τα χείλη αποτελούν το σύμβολο της απόλυτης θηλυκότητας !

Αισθησιακά και σαρκώδη χείλη που μιλούν, φιλούν, χαμογελούν ! 

Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν, έχει μεγάλη σημασία το σωστό μέγεθος, αλλά και σχήμα των χειλιών.

Τα πολύ μικρά, τα ασύμμετρα και τα γερασμένα χείλη, δημιουργούν δυστυχώς κακή αισθητική.

Στις περιπτώσεις αυτές ο αρμόδιος για να παρέμβει είναι ο πλαστικός χειρουργός.

Ο κύριος στόχος του πλαστικού, είναι να επέμβει στα χείλη και να επαναφέρει τους κανόνες αρμονίας τους.

Να διορθώσει το σχήμα και να αποκαταστήσει τους χαμένους όγκους, ώστε τα χείλη να δείχνουν απόλυτα φυσικά σε σχήμα και όγκο και να ταιριάζουν με το υπόλοιπο πρόσωπο, χωρίς να δείχνουν στοιχεία υπερβολής.

Μια μέθοδος που ακολουθεί ο πλαστικός, είναι η αυξητική των χειλιών με υαλουρονικό οξύ, που είναι μία εύκολη διαδικασία, γρήγορη, με ελεγχόμενο και αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

Την τελευταία δεκαετία η χρήση υαλουρονικού οξέος για την αύξηση του μεγέθους των χειλιών και τη διόρθωση του περιγράμματος, αποτέλεσε μια πραγματική επανάσταση στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας.

Σε αντίθεση με τη σιλικόνη που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν, το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό του ανθρώπινου συνδετικού ιστού (γλυκοζαμινογλυκάνη) και αποτελεί στηρικτικό δομικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής του δέρματος και κατ’ επέκταση των χειλιών.

Το ειδικής πυκνότητας ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα απολύτως ασφαλές και απορροφήσιμο υλικό, που διορθώνει το σχήμα, χαρίζει όγκο και ενυδατώνει τα χείλη.

Αποτελεί άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου αφού συγκρατεί τα μόρια του νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ δεν αυξάνει μόνο το όγκο στα χείλη, αλλά μπορεί και διορθώνει τα μικρά, ατροφικά ή γερασμένα χείλη που έχουν χάσει το σχήμα τους και εμφανίζουν τις λεγόμενες ρυτίδες του καπνιστή.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απόλυτα ασφαλές υλικό, έχει δοκιμαστεί σε εκατομμύρια εφαρμογές, σε όλο τον κόσμο, για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κάνει αλλεργίες, δεν προκαλεί αντιδράσεις και δεν δημιουργεί φλεγμονές.

Η μέθοδος αύξησης των χειλιών με υαλουρονικό οξύ διαρκεί ελάχιστα και είναι ανώδυνη.

Την επόμενη μέρα το πρωί ενδέχεται να υπάρξει ένα ήπιο οίδημα στην περιοχή, το οποίο όμως εξαφανίζεται μέχρι το απόγευμα.

Για τη διατήρηση ενός τέλειου αισθητικά αποτελέσματος απαιτείται επανάληψη της συνεδρίας μετά από 9-12 μήνες, γιατί το υαλουρονικό οξύ ως φυσικό συστατικό του οργανισμού προοδευτικά εξαφανίζεται.

Στην Medical Excess Laser Clinic, το όνειρο για την απόκτηση όμορφων, νεανικών και λαμπερών χειλιών γίνεται πραγματικότητα για κάθε γυναίκα !

Κυριολεκτικά θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο γεμάτα και πιο αισθησιακά χείλη θα αποκτήσετε !

Αποτελέσματα αυξητικής χειλιών
Ανώδυνη αυξητική χείλους