Σύσφιξη Προσώπου – Λαιμού – Ντεκολτέ

Κατά τη διαδικασία της φυσικής γήρανσης, εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές που παρατηρούνται στο δέρμα, αλλάζει και η εσωτερική μορφολογία του.

Οι ίνες του κολλαγόνου χάνουν την ελαστικότητά τους, προκαλώντας  χαλάρωση ή αλλιώς  “κρέμασμα” του δέρματος.

Ταυτόχρονα η απώλεια του μυϊκού τόνου και η λέπτυνση στο δέρμα δημιουργούν στο πρόσωπο και στον λαιμό μια πλαδαρή και γερασμένη εμφάνιση.

Τα μάγουλα βυθίζονται προς τα κάτω, το πηγούνι χαλαρώνει και το πρόσωπο πλαταίνει και χάνει το φυσικό του οβάλ.

 

Την λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα, δίνει η Medical Excess Laser Clinic, με μία ευρεία γκάμα θεραπειών, για την αποκατάσταση της χαλάρωσης και των ρυτίδων του δέρματος, στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

 

Κάθε θεραπεία στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια στην ανάπλαση και βελτίωση όλων των δομικών στοιχείων που παίζουν σημαντικό ρόλο ώστε το δέρμα να βρει την χαμένη του σφριγηλότητα και νιότη.

Επιπλέον ο συνδυασμός των ιατρικών αντιγηραντικών θεραπειών της  Medical Excess Laser Clinic,  πετυχαίνει αθροιστικό αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια τόσο στην σύσφιξη, όσο και στην ανάπλαση.

Οι περιοχές  που στοχεύουν οι θεραπείες ανάπλασης και σύσφιξης είναι: 

 • το πρόσωπο

 • τα μάτια

 • το πιγούνι

 • το ντεκολτέ

 • ο λαιμός

 • το στήθος

D-GLOW

Σε Πανελλαδική αποκλειστικότητα  η απόλυτη θεραπεία σύσφιξης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ κάθε τύπου δέρματος και για κάθε ηλικία.

Με την εφαρμογή του D-GLOW:

 • διεγείρεται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου

 • λειαίνονται ρυτίδες και λεπτές γραμμές

 • καθαρίζονται οι ανοιχτοί πόροι

 • τονίζεται το περίγραμμα του προσώπου και επαναφέρεται το οβάλ

 • τονώνεται η μικροκυκλοφορία, η οξυγόνωση και η καλή λειτουργία του δέρματος, απομακρύνονται οι τοξίνες, το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα.

 

Φωτοδυναμική Θεραπεία ανάπλασης & αντιγήρανσης με k-Laser

Άμεση σύσφιξη του δέρματος και μείωση των ρυτίδων.

Η εφαρμογή της είναι ανώδυνη και γρήγορη (4 – 5 συνεδρίες) και γίνεται χωρίς αναισθησία. Δημιουργεί θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα προκαλώντας σύσφιξη των ινών του κολλαγόνου (που έχουν χαλαρώσει με την πάροδο του χρόνου) και διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Η Φωτοδυναμική Θεραπεία έχει θεαματικές αλλαγές στο δέρμα με ευεργετικά αποτελέσματα που διαρκούν έως και δύο χρόνια.

 

Biostimulation Syneron Laser

H Biostimulation είναι η πιο καινοτόμος anti-aging θεραπεία προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος χρειάζεται.
Μετά από πολυετείς έρευνες δημιουργήθηκε αυτός ο ειδικός τύπος Laser (Soft) ο οποίος επιτυγχάνει την ομοιόμορφη κατανομή του υαλουρονικού οξέος, σε ποσότητα ικανή, όση χρειάζεται το δέρμα του προσώπου, του λαιμού & του ντεκολτέ χωρίς βελόνες και χωρίς να είναι καν σε επαφή με αυτό.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανέστατα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 1,5 ώρα.

Το βασικό πρωτόκολλο είναι 4 συνεδρίες μέσα σε διάστημα 10 ημερών και επαναλαμβάνονται 3 συνεδρίες μετά από 10 ημέρες.

Εάν χρειάζεται να συνεχίσουμε, τότε ο γιατρός προγραμματίζει την περαιτέρω συμπληρωματική θεραπεία, βάσει των αναγκών του δέρματος.

Τελειώνοντας κάθε συνεδρία εφαρμογής, το αποτέλεσμα είναι η αναδόμηση όλων των δομικών στοιχείων του δέρματος όπως:

 • Πλήρη εξαφάνιση μικρών και βαθύτερων ρυτίδων

 • Αναζωογόνηση του δέρματος και άμεση σύσφιξη (εμφανέστατο τέντωμα)

 • Εξαφάνιση των ανοιχτών πόρων

Στην Medical Excess Laser Clinic τηρούνται με απόλυτη ασφάλεια όλα τα πρωτόκολλα της ιατρικής αισθητικής, καθιερώνοντας μας στις πρώτες επιλογές των πρότυπων κλινικών αισθητικής και πλαστικής επανορθωτικής αποκατάστασης, στην Αθήνα.