Εξάλειψη κοιλιακού λίπους – Διαμόρφωση – Γράμμωση κοιλιακών

 

Το κοιλιακό λίπος αποτελεί δυσάρεστο αισθητικό πρόβλημα για τον σύγχρονο άνδρα.

Στην Medical Excess Laser Clinic εφαρμόζουμε αποτελεσματικές θεραπείες για την εξάλειψη της περίσσειας του λίπους γύρω από την μέση του άνδρα, αποκαθιστώντας την κομψότητα του, εξαφανίζοντας το αντιαισθητικό «σωσίβιο» και αναδεικνύοντας τους κοιλιακούς του μυς.   

Για την επίτευξη της εξάλειψης του κοιλιακού λίπους στον άνδρα, εφαρμόζουμε ανάλογα με την περίπτωση του ενδιαφερομένου,  τόσο μή επεβατικές, όσο και επεμβατικές θεραπείες αποκατάστασης.

Οι μή επεμβατικές θεραπείες που εφαρμόζουμε επιλεκτικά ή και συνδυαστικά για τη μείωση του τοπικού κοιλιακού λίπους, στον άνδρα είναι :

  • Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης που δρα στον λιπώδη ιστό, διασπώντας το φλοιό των διογκωμένων λιποκυττάρων.

Για την διαμόρφωση των κοιλιακών με επιλεκτική λιποαναρρόφηση καιλιπογλυπτική, ακολουθείται η επεμβατική μέθοδος της απορρόφησης και κατόπιν έγχυσης λίπους ανάλογα, στα μεσοδιαστήματα των γραμμώσεων ή και μέσα στον μυ, ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η επεμβατική αυτή τεχνική βασίζεται στην τόνωση των υπαρχόντων κοιλιακών μυών, με τη μέθοδο της λιπογλυπτικής, και μπορεί να εφαρμοσθεί με επιτυχία σε άνδρες και γυναίκες.

Η μέθοδος γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, ή με γενική αναισθησία.

Πολύ συχνά, η επεμβατική λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική, συνδυάζεται με την επέμβαση για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας.

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης του κοιλιακού λίπους στον άνδρα, ο πλαστικός χειρουργός Dr. Ισίδωρος Πανταζής, ενθαρρύνει τον ενδιαφερόμενο να προγραμματίσει ένα Δωρεάν ραντεβού μαζί του, ώστε να αναλυθούν όλοι οι παράγοντες και οι τεχνικές, που θα εξασφαλίσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.