εφαρμογή fillers, πλαστικός χειρούργος

 FILLER-UP

Τι Filler ταιριάζει που

 

Η ερώτηση σε καθημερινή βάση, είναι “Τί filler χρειάζομαι γιατρέ εδώ και εδώ και εκεί….?”

 

Χάρη στο καλό marketing των διαφόρων αισθητικών εταιριών που ειδικεύονται στους νευροδιαβιβαστές και στα Fillers, όπως η Allergan για παράδειγμα και στην αυξημένη γνώση που μας προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ασθενείς μου έχουν επίγνωση των διαφορετικών επιλογών όσον αφορά τα fillers.

Πολλές φορές μου ζητούν για παράδειγμα το Juvederm , το Yvoire κτλ . Όλα αυτά αναφέρονται στο Brand και όχι στον τύπο του filler, π.χ η Juvederm έχει πολλά προιόντα όπως το Voluma, to Volite κτλ. Το Yvoire είναι άλλο Brand και έχει το Contour, Volume, Classic.

Υπάρχουν και άλλα ανταγωνιστικά  brands dermal fillers όπως η Restylane, Radiesse κτλ.

 

Όσο μεγαλώνουμε το φυσικό κολλαγόνο και η ελαστίνη μειώνεται. Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή, πιο ξερή. Εκεί έρχεται το ενέσιμο αμινοξυ να δώσει λύση.

Η απόφαση ως προς το πιο filler είναι κατάλληλο για την περιοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει εξαρτάται αποκλειστικά από την γνώση και την εμπειρία του Πλαστικού -Αισθητικού Χειρουργού.

Στο Ιατρείο μου χρησιμοποιούμε άριστα υλικά  παγκοσμίως  αναγνωρισμένα καλύπτοντας όλες τις περιοχές και ανάγκες του δέρματος.

Τα Fillers μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουμε τον όγκο διαφόρων περιοχών όπως:

  • Ζυγωματικών
  • Χειλιών
  • Για την περιοχή κάτω από τα μάτια (tear trough)
  • Για να τονίσουμε το περίγραμμα του προσώπου
  • Διόρθωση μύτης χωρίς χειρουργείο

 

Τα Fillers διαφέρουν ως προς την σύσταση. Τα λεπτόρρευστα συνήθως τα χρησιμοποιούμε στην περιοχή γύρω από τα μάτια (γραμμή δακρύων και για τους μαύρους κύκλους) όπως και για τις  λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα (καπνιστού).

Υπάρχουν λοιπόν πολλές και διαφορετικές ενέσιμες θεραπείες και τεχνικές και ένας Πλαστικός – Αισθητικός Χειρουργός θα σας κατευθύνει σωστά με άριστα αποτελέσματα.