Μαύροι κύκλοι και σακούλες

TIPS για τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

 

Οι μαύροι κύκλοι οφείλονται σε μια σειρά από παράγοντες όπως:

  1. Η κληρονομικότητα. Έχει αποδειχθεί άτομα με σκούρο δέρμα είναι πιο πιθανό να έχουν μαύρους κύκλους.
  2. Η γήρανση. Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει το κολλαγόνο του και γίνεται λεπτότερο. 
  3. κληρονομικότητα και Αλλεργίες.
  4. Η έκθεση στον ήλιο.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

  1. Κρύες κομπρέσες

Το πρωί ή το απόγευμα εφαρμόστε κρύες κομπρέσες για 10’. Εάν έχετε μάσκα κομπρέσα ματιών την αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Tea bags όπως το πράσινο τσάι που έχει αντιοξειδωτικά και είναι αντιφλεγμονώδες.

  1. Βιταμίνη Ε Oil

Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τα σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες. Πριν κοιμηθείτε απλώστε μια σταγόνα λάδι vitamin E κάτω από τα μάτια, αφήστε το όλο το βράδι και ξεπλένετε το πρωί.

  1. Περιορίστε το αλάτι και πίνετε περισσότερο νερό.

Έχετε παρατηρήσει ότι οι σακούλες κάτω από τα μάτια φαίνονται έντονα όταν ξυπνάτε το πρωί ή έχετε καταναλώσει φαγητό με αλάτι.

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλό ύπνο.

Οι ειδικοί συστήνουν επτά έως εννέα ώρες.

  1. Μην αμελείτε το αντιηλιακό σας.

Το καλύτερο όπλο ενάντια στη γήρανση είναι το αντιηλιακό σας από νεαρή ηλικία. Προτείνουμε το Heliocare gel or color με αντιοξειδωτική προστασία.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

 

Fractional Ανάπλαση δέρματος

Ανάπλαση με laser και χημικά peeling μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των μαύρων κύκλων αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας τα προβλήματα της μελάγχρωσης.

 

Dermapen

Ειδικό μηχάνημα μικροβελονισμού .

 

Fillers Υαλουρονικό οξύ

Χρησιμοποιούνται συχνά για να διορθώσουν τους μαύρους κύκλους που δημιουργούνται από την λέπτυνση του δέρματος κάτω από τα μάτια ή την απώλεια του λίπους και ιστού. Για την συγκεκριμένη περιοχή προτείνουμε το Redensity 2.

 

Όταν επιλέγουμε μια ιατρική θεραπεία κύριο κριτήριο δεν πρέπει να είναι η τιμή, αλλά η εμπειρία και η ασφάλεια της θεραπείας.