Θεραπεία Λεύκανσης από την Medical Excess.

Ιδανική λύση για όσους έχουν υπερχρωμίες ή ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και αναζητούν μια αγωγή που να φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο, να χαρίζει λάμψη και να βοηθά στον έλεγχο των δυσχρωμιών και των σκούρων κηλίδων.

Η συγκεκριμένη θεραπεία λεύκανσης έχει ισχυρές συνθέσεις που συνεργάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας την ιδανική καθημερινή αγωγή για δέρμα πιο φωτεινό με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Η σύνθεση της θεραπείας στηρίζεται σε αποτελεσματικά λευκαντικά συστατικά που βοηθούν στη μείωση των υπερχρωμιών που έχουν ήδη δημιουργηθεί και στην πρόληψη και αποτροπή του σχηματισμού νέων σκούρων κηλίδων.

Ενώ, το πατενταρισμένο συστατικό NeoGlucosamine® συνεργάζεται με τους λευκαντικούς παράγοντες για να αυξήσει τον φυσικό ρυθμό απολέπισης και να αποχρωματίσει τις υπάρχουσες δυσχρωμίες.

Η σύνθεση στηρίζεται σε μοναδική προηγμένα πατενταρισμένα συστατικά AHAs και PHAs σε συνδυασμό με εκχυλίσματα βοτάνων & θαλάσσιων φυκιών, σύμπλεγμα βιταμινών A,C,E και άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών, ανάλογα με την περίπτωση ή τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Σε τι διαφέρει αυτή η θεραπεία λεύκανσης:

Η ύπαρξη των συστατικών PHAs ( Poly Hydroxy Acids ) και ο συνδυασμός τους με τα AHAs ( Alpha Hydroxy Acids ) κάνουν την θεραπεία μοναδική με υψηλές προδιαγραφές.

H Δράση των ΑΗΑs – PHAs:

  • Ομαλοποιούν την διαδικασία της κερατινοποίησης.

  • Ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

  • Ενυδατώνουν συγκρατώντας την υγρασία στο δέρμα.

  • Ενισχύουν την αποτελεσματικότητα άλλων θεραπειών.

  • Μειώνει την όψη σκούρων κηλίδων για ομοιόμορφο χρωματκό τόνο

  • Προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.

  • Βελτιώνει την όψη του θαμπού, φωτογηρασμένου δέρματος

‘Άμεσα αποτελέσματα λάμψης προσώπου μετα απο την πρώτη συνεδρία!

Διάρκεια θεραπείας 45 λεπτά